Monique Dhooge

Rituele Levensbegeleiding

Lente voelen

Tulpen

Op weg naar Pasen. Nieuw leven. Leven. Lente voelen. Het leven voelen.

Een mooi compliment kreeg ik van mijn collega over Liefdevol Levenseinde. “Jij leeft het voor” zei ze. Stress heb ik ook wel natuurlijk. En toch, op momenten van workshop geven of bijeenkomsten helemaal niet. Al gaat het niet zoals gepland. Een vriendin gaf laatst aan dat ik sereen leef. Nou valt dat wel mee. Ik ben absoluut geen heilige. Maar ik begreep haar wel. Ik ga gedoe uit de weg. Als er iets is bekijk ik het van alle kanten in alle rust. Als het me dwars blijft zitten ga ik het gesprek aan.

Mijn dag begin ik op een bepaalde manier. Zie ook een eerdere blog over rituelen. Ik kijk ook nieuwsitems. Maar laat het me niet raken. Oordelen doe ik ook. Maar ik zorg dat ik dat snel op een andere manier zie.

Gedoe ga ik uit de weg  door mezelf goed te vinden zoals ik ben. Zelfliefde. Door  positieve dingen te zien. Een bloempje tussen de dorre bladeren. De mooie dingen die er zijn, vooral in de natuur. Dat ik een fijne plek heb, een huisje met tuin voor en achter. Dat ik van de natuur kan genieten. Dat ik de lente voel.

Gedoe ga ik uit de weg door mezelf goed te vinden zoals ik ben. Zelfliefde.

Wil je meer weten, neem gerust contact op. Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

Ga naar de contactpagina, 0631052510 Whatsapp of bellen, via Messenger of stuur een mailtje naar info@moniquedhoogerituelelevensbegeleiding.nl