Monique Dhooge

Rituele Levensbegeleiding

Retraitedag Klooster Sambeek zaterdag 26 november

Advent kaarsen 2019

Advent, de eerste zondag van advent is op 27 november.

Het is een tijd van verwachting. Vier zondagen, vier kaarsen een voor een aangestoken. Een ritueel wat mij bewust maakt van het leven. Van winter via midwinter naar hoop, Kerst, feest van het licht.

In deze bijzondere tijd hebben we hoop en licht nodig. Er is chaos, het leven is zo duur geworden, veel huizen veel kouder. We waren aardig wat luxe gewend, er valt veel weg. Aan materiële dingen eigenlijk. Het heeft lang ons leven feestelijker en lichter gemaakt. Maar hoe zou het zijn als je je ook feestelijk en lichter kunt voelen door op een andere manier naar Kerst, hoop, licht toe te leven. Op jouw, pure manier.

Natuurlijk hebben we onze dagelijkse dingen te doen, gezin, ouders, werk, bedrijf. We blijven mensen. Het is belangrijk je innerlijke ruimte groot houden, rust vinden in jou. Hoe doe je dat in deze tijd?

Daarbij kan ik je helpen.
Met een ritueel, teksten, muziek, oefeningen, meditatie. En natuurlijk levenservaringen delen. Het wordt een bijzondere dag met inzichten, rust, vredig gevoel, een energie die je meeneemt en nog bij je blijft na deze dag. Een dag waarin je op een andere manier leert in de kersttijd te leven. Op een andere manier met deze bijzondere weken om te gaan.

Zaterdag 26 november.

Om 10.00 uur beginnen we met deze dag tot 16.00 uur. Om 12.30 uur is er een uur pauze met een verzorgde vegetarische lunch.
Investering in jezelf is €95,00.

Je kunt je opgeven via info@moniquedhoogerituelelevensbegeleiding.nl, Messenger of whatsapp 06-31052510